Notícies

Apple Watch Sèries 2 – Versió Nike+

Posted On desembre 6, 2016 at 1:49 pm by / No Comments

La nova versió de l’Apple Watch porta GPS integrat, és resistent a l’aigua fins a 50 metres, incorpora un nou processador dual core súper ràpid i una pantalla dues vegades més brillant que l’anterior. L’Apple Watch Sèries 2 ve replet de funcionalitats per mantenir-te actiu, motivat i connectat. Està dissenyat per seguir-te el pas en tot el que facis. Avui al nostre blog et donem tots els detalls sobre aquest nou producte, i sobretot de la versió Nike+, que s’ha dissenyat i fabricat amb la col·laboració de la famosa marca esportiva.

Gràcies al seu GPS integrat, l’Apple Watch Sèries 2 registra amb precisió la distància, la velocitat i el ritme mentre camines, corres o passeges amb bicicleta a l’aire lliure. A més a més, el GPS et permet deixar el teu iPhone a casa i seguir mesurant amb precisió la teva activitat.

L’Apple Watch incorpora un sensor de freqüència cardíaca que la mesura contínuament mentre uses l’app d’entrenament. Podràs veure aquesta informació juntament amb altres dades importants, i fins i tot destacar-la per consultar-la d’un cop d’ull. Aquesta app a més a més et deixa triar entre 12 rutines d’exercicis interiors o a l’aire lliure, com nedar, anar amb bicicleta, córrer o entrenar en una el·líptica. Tan fàcil com fixar els teus objectius i posar-te en moviment. Pots seleccionar fins a cinc mesuraments per veure al mateix temps i fins i tot marcar segments parcials de cada activitat. Sense importar que activitat facis, l’Apple Watch Sèries 2 registrarà amb precisió tots els teus moviments.

Aquest smartwatch té una classificació de resistència a l’aigua de fins a 50 metres, perquè el puguis usar en la piscina o en el mar. Com les botzines no poden segellar-se perquè necessiten aire per generar so, Apple les ha redissenyat per poder permetre que ingressi l’aigua i després poder expulsar-la amb les vibracions de so.

A més a més de totes aquestes prestacions, la versió Nike+ té algunes que en són exclusives: corretja esportiva que és lleugera, flexible i amb ventilació, caràtules exclusives, l’app Nike+ Run Club que et permet connectar amb altres runners i disponible en dues mides: 38mm i 42mm.

Si encara no saps que regalar aquestes festes al runner de casa teva, dóna-li una Apple Watch Sèries 2 Versió Nike+ que segur que quedarà encantat.

A la nostra web, i a la botiga, t’oferim més idees regal!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *