apple watch s5
Notícies

Apple Watch Series 5: un gadget ideal per a esportistes

Posted On març 16, 2020 at 12:23 pm by / No Comments

Amb l’Apple Watch Series 5 podràs fer coses tan meravelloses com veure més quantitat de contingut a la pantalla, mesurar els teus entrenaments i activitat del dia, rebre notificacions, trucades…

Característiques de l’Apple Watch Series 5

El primer factor que destaquem des de My Mac és la pantalla retina de l’Apple Watch Series 5, que està sempre activa. Això vol dir que la seva informació estarà disponible amb un cop d’ull. Així que més enllà de ser útil per mirar-lo de manera discreta en reunions de treball, per exemple, també t’anirà bé per quan estiguis fent exercici i necessitis girar el canell per veure la pantalla ràpidament.

Però… no et pensis que per això la bateria s’acaba en un tres i no res! I és que l’Apple Watch Series 5 redueix la intensitat de la il·luminació de la pantalla, adaptant-se automàticament a l’ambient, per ser més eficient.

Ara bé, si t’encanta l’esport i sobretot fer excursions o perdre’t per la muntanya, l’Apple Watch Series 5 té el que necessites perquè té una brúixola incorporada i indicador d’altitud. Per tant, si mai et perds, sempre acabaràs trobant el camí correcte.

A més, una altra de les característiques que fa que l’Apple Watch Series 5 sigui perfecte per als esportistes és que és submergible en l’aigua fins a 50 metres de profunditat!

Una altra funció disponible a l’Apple Watch Series 5 és la possibilitat de fer electrocardiogrames amb el dit en qualsevol lloc. Una eina avalada pels organismes internacionals de la salut.

Per últim, però no menys important, l’Apple Watch Series 5 es pot integrar amb altres aplicacions, com ara Wikiloc, per tal d’obtenir una millor navegació i posicionament en les rutes a l’aire lliure.

Si vols més informació sobre l’Apple Watch Series 5 o veure’l en directe a Andorra, t’esperem a la botiga MyMac!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *