iphone andorra
Notícies

S’acosta l’arribada del nou iPhone!

Posted On agost 28, 2019 at 9:45 am by / 2 Comments

Els detalls sobre els nous terminals d’iPhone es van filtrant a poc a poc i ara hi ha rumors que diuen que a partir del 10 de setembre tindrem a la nostra disposició els nous iPhone, que seran de mides de pantalla i prestacions diferents.

Una altra dada similar, que podria confirmar aquesta data de llançament és que el president de Softbank ja va filtrar que els nous iPhone estarien a la venda el 20 de setembre.
Així que és molt probable que el 10 de setembre sigui finalment la data clau, tenint en compte que abans es faran els habituals enviaments d’invitacions als mitjans de comunicació.

Algunes de les seves característiques principals també s’han filtrat:

 • Una de les principals novetats serà la incorporació d’una càmera addicional amb funció gran angular a la part posterior. Per tal d’incorporar aquesta nova lent, el mòdul de les càmeres del darrere tindrà forma quadrada. A més de captar millors fotografies amb la càmera posterior de gran angular, tindrà funcions d’edició intel·ligent.
 • La part frontal serà molt semblant a l’actual, però la càmera frontal del nou iPhone serà més lluminosa i oferirà l’opció de gravar vídeos a una velocitat de 120 fps per aconseguir l’efecte de càmera lenta.

Tens ganes de tenir-lo entre les mans? Encara hauràs d’esperar uns dies, però ben aviat en podràs gaudir! I estigues atent, que a MyMac farem llista d’espera…

2 thoughts on “S’acosta l’arribada del nou iPhone!

 1. Hola, me gustaría saber si seguís haciendo plan renove con iphone?
  Tengo un iphone X, y quisiera saber si vosotros podeis valorarmelo.
  Y por otro lado, si ya trabajais con Banc Sabadell para poder financiar el producto.
  Gracias

  1. Hola! Si que seguimos haciendo plan renove: necesitamos ver el iPhone y comprobar su estado para poder valorarlo de forma segura, junto con la caja y el cargador.
   A la otra pregunta, seguimos en negociaciones con Sabadell.
   Llámanos al 868687 y te asesoraremos de forma personalizada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *