Notícies

El teu núvol personal

Posted On agost 30, 2017 at 7:38 am by / No Comments

Avui al blog de MyMac et volem introduir un dispositiu únic: el My Cloud de Western Digital, un disc dur extern que a la vegada actua també com un núvol personal.

El teu propi cloud, ja no hauràs de dependre de núvols d’emmagatzematge extern o d’altres empreses com Google, sinó que comptaràs amb un dispositiu fiable on podràs guardar les teves fotos, vídeos i documents, així com compartir-los des de qualsevol lloc amb qui tu ho desitgis, només necessitaràs accés a internet i l’app del producte.

Pots connectar tots els dispositius que vulguis amb el My Cloud, per connexió directa o per accés a internet. També podràs programar totes les còpies de seguretat que es guardaran automàticament, gràcies al software WD SmartWare Pro. Aquest dispositiu actuarà com a l’Apple Time Machine. A més a més amb el My Cloud també podràs fer còpies de seguretat automàtiques de les fotos i els vídeos que es trobin als dispositius connectats al núvol.

Segur que ara mateix estàs pensant que la instal·lació d’un dispositiu com aquest ha de ser molt complicat però no és així, Western Digital ha fet un dispositiu per a tots els públics i per això ha creat un manual d’instal·lació fàcil d’entendre i seguir, només has de connectar My Cloud a un ordinador mitjançant el cable USB obrint la web wdmycloud.com (per Mac wdmycloud.local), descarregar i instal·lar el software, després només hauràs de seguir els passos que t’indiqui el programa.

A MyMac trobaràs el My Cloud amb dues capacitats: 2TB i 4TB. Pots consultar els preus fent clic aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *