Notícies

Envia’m un emoji i et diré qui ets!

Posted On juliol 17, 2018 at 9:34 am by / No Comments

 

Avui és el dia internacional dels emojis! ?

 

En la comunicació digital no verbal, aquestes petites emoticones gràfiques s’han convertit en formes perfectes d’expressar sentiments i paraules d’una manera simplificada.

Segons una investigació publicada per Trends on Cognitive Sciences, les persones poden expressar el que estan senten específicament: “l’ús dels emojis és tan fonamental com les expressions que fan les persones en parlar cara a cara, ja que ajuden a comprendre el significat i a generar empatia entre les persones que s’estan comunicant”.

A més, els emojis tenen el poder de substituir les expressions humanes i revela els aspectes psicològics més profunds de les persones.

En d’altres paraules, l’ús de l’emoji s’ha tornat primordial per a la comunicació digital i pot definir la nostra personalitat!

 

Apple celebra el World Emoji Day amb més de 70 nous dissenys!

 

Per celebrar el Dia Mundial de l’Emoji, Apple ha confirmat avui els 70 nous emojis que arribaran a iPhone, iPad, Apple Watch i Mac aquesta tardor.

Els nous dissenys, basats en els personatges aprovats en Unicode 11.0, inclouen encara més opcions que serveixen per representar millor a les persones pèl-roges o amb cabells blancs, arrissat o calbs.

També s’afegiran nous animals, esports, aliments i símbols.

 

I tu? Quins és el teu emoji preferit? Comenta’ns-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *