iphone andorra
Notícies

S’acosta l’arribada del nou iPhone!

Publicado el agosto 28, 2019 en 9:45 am por / 2 Comments

Els detalls sobre els nous terminals d’iPhone es van filtrant a poc a poc i ara hi ha rumors que diuen que a partir del 10 de setembre tindrem a la nostra disposició els nous iPhone, que seran de mides de pantalla i prestacions diferents.

Una altra dada similar, que podria confirmar aquesta data de llançament és que el president de Softbank ja va filtrar que els nous iPhone estarien a la venda el 20 de setembre.
Així que és molt probable que el 10 de setembre sigui finalment la data clau, tenint en compte que abans es faran els habituals enviaments d’invitacions als mitjans de comunicació.

Algunes de les seves característiques principals també s’han filtrat:

  • Una de les principals novetats serà la incorporació d’una càmera addicional amb funció gran angular a la part posterior. Per tal d’incorporar aquesta nova lent, el mòdul de les càmeres del darrere tindrà forma quadrada. A més de captar millors fotografies amb la càmera posterior de gran angular, tindrà funcions d’edició intel·ligent.
  • La part frontal serà molt semblant a l’actual, però la càmera frontal del nou iPhone serà més lluminosa i oferirà l’opció de gravar vídeos a una velocitat de 120 fps per aconseguir l’efecte de càmera lenta.

Tens ganes de tenir-lo entre les mans? Encara hauràs d’esperar uns dies, però ben aviat en podràs gaudir! I estigues atent, que a MyMac farem llista d’espera…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *