comprar iphone 12 andorra
Notícies

Ja tenim aquí l’esperat iPhone 12!

Publicado el octubre 14, 2020 en 1:02 pm por / 1 Comment

Després de molts rumors, filtracions I endarreriments, ahir es va presentar el nou iPhone!

Amb el nou iPhone 12 arriba la velocitat amb la tecnologia 5G i el Chip A14 Bionic, el més ràpid en un smartphone.

Apple ha presentat les novetats i característiques que defineixen el nou model d’iPhone. L’iPhone 12 té diverses versions: iPhone 12 Mini (versió més petita), iPhone 12 (versió estàndard), iPhone 12 PRO (versió més completa) i iPhone 12 PRO MAX (versió completa en grans dimensions).

La versió estàndard del nou mòbil disposa de dues càmeres: un gran angular de 12 mega píxels amb obertura relativa de 1,6 i una altra de gran angular de 12 megapíxels però amb obertura relativa de 2,4.
Tots els models utilitzen el processador A14 Bionic i la pantalla de LEDs orgànics (OLED). També, tots presenten una capa protectora de nano-cristalls de ceràmica que fan que siguin encara més resistents que els anterior. I una de les novetats més destacables és que la línia sencera presenta el sistema magnètic MagSafe per millorar la càrrega inalàmbrica i permetre l’ús d’accessoris magnètics.

Tot I que l’iPhone 12 era una de les novetats més esperades pels amants d’Apple, també es va presentar el HomePod Mini, la versió reduïda de l’altaveu intel·ligent Homepod.
El HomePod Mini està dissenyat per a ser l’assistent personal que necessites. Amb ell pots gaudir d’un so de 360 graus que omple l’habitació, Siri serà el teu assistent intel·ligent que t’ajudarà en tot, des d’escalfar la casa fins a escriure un mail.

El HomePod mini és l’acompanyant que necessites per als teus dispositius Apple!

Podràs reservar el teu iPhone 12 i iPhone 12 PRO a partir del 16/10. El iPhone 12 MINI, l’iPhone 12 PRO MAX i el Home Pod Mini a partir del 6/11.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *