Sin categorizar

T’ajudem a tenir cura de la teva salut!

Publicado el junio 8, 2017 en 1:45 pm por / No Comments

Avui et volem parlar de dos productes que t’ajudaran a tenir cura de la teva salut: l’iHealth Track i el Bluetens, i que trobaràs a la nostra botiga.

 

El primer és un tensiòmetre i monitor sense fil, dissenyat perquè el puguis utilitzar amb un smartphone o sense. L’iHealth Track t’indica la teva tensió arterial, la freqüència cardíaca i si tens arítmia. Fa servir 3 colors: verd, groc o vermell, que t’ajuden a detectar en quina situació està la teva salut pels 3 paràmetres mencionats abans, segons les recomanacions de l’Organització Mundial de la Salut (OMS). Si no el connectes al teu smartphone la maquina té la capacitat de guardar fins a 60 mesures. Si en vols emmagatzemar més l’únic que has de fer és sincronitzar el teu iHealth Track amb el mòbil, per Bluetooth, amb l’aplicació iHealth MyVitals, disponible per iOS i Android.

 

El segon producte és l’estimulador muscular elèctric Bluetens que va ser creat amb el desig de millorar la condició física, la salut i per tant el benestar de la persona que l’utilitza. Sobre la base de l’estimulació elèctrica suau, Bluetens ofereix una estimulació selectiva i actua d’acord amb els requisits d’alleugeriment del dolor, relaxant o vigoritzant en 15 àrees del cos. Controla el moviment, la intensitat i la modalitat que vols que els estimuladors facin amb l’app Bluetens Get Better, disponible per iOS i Android.

 

Vine a MyMac a descobrir aquests dos productes, i si busques alguna coseta més o alguna de diferent nosaltres estarem encantats d’aconsellar-te!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Open chat
1
Podem ajudar-te?
Hola! 👋
Podem ajudar-te?