Bose gafas andorra
Uncategorized @ca

Escolta música amb les ulleres Bose Frames!

Posted On octubre 7, 2019 at 2:56 pm by / No Comments

T’agrada escoltar música en tot moment, sense molestar a la resta? Aquestes ulleres de sol Bose t’encantaran! Les Bose Frames són ulleres de sol amb so envoltant incorporat en la zona de les barnilles, que et permeten gaudir d’una experiència musical personal innovadora, tot utilitzant un format d’ulleres a la moda.

Amb les Bose Frames només tu gaudiràs del so que més t’agrada mitjançant el so envoltant i ple de matisos, mentre que la resta no escoltarà pràcticament res perquè la tecnologia exclusiva dels altaveus dirigeix l’àudio cap a tu i l’allunya dels altres.

A més, gràcies al seu disseny, ofereixen un ajustament perfecte i còmode, que et permetrà moure’t amb llibertat sense preocupar-te perquè et caiguin els tradicionals auriculars.

Hi ha 2 models entre els quals pots escollir: alto i rondo.
Les Alto tenen una forma intemporal més aviat quadrada, arribant a assemblar-se a les mítiques Ray-Ban.
Com el seu nom indica, les Rondo tenen un disseny més aviat arrodonit, una forma que se sol associar a artistes i músics. Per tant, és perfecta per als esperits més atrevits.

Escull la forma i color que més t’agradi i prepara’t per gaudir de la música a tot arreu amb les Bose Frames, que tenim disponibles a la botiga MyMac d’Andorra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *