airpods 2 andorra
Notícies

Fer esport amb els AirPods 2

Posted On May 21, 2019 at 5:05 pm by / No Comments

Si ets d’aquelles persones que no conceben entrenar sense música, segurament ja has provat mil i un auriculars per saber quin pot ser més adequat per a tu. Així que t’expliquem les característiques més destacades dels auriculars sense fils AirPods 2 perquè puguis valorar si són els que estàs buscant.

El primer punt a tenir en compte és que es poden fer servir tant amb aparells iPhone com Android. No obstant això, si utilitzes els AirPods 2 amb dispositius Apple, en podràs aprofitar millor totes les opcions i connectant-los amb el teu iPhone o Apple Watch, des d’on podràs donar l’ordre de reproducció de forma manual o demanant-ho a “Siri”.

Pel que fa al so, no incorporen un sistema per bloquejar el soroll, però sí que aïllen bastant els sons de l’entorn. Aquest pot ser un punt a favor o en contra dels AirPods 2. Tot dependrà dels teus gustos!
Si fas esport en un gimnàs, és possible que utilitzis auriculars perquè no vols escoltar la música que hi ha a les instal·lacions o per tal d’evitar escoltar les converses dels altres. Així que hauràs de tenir en compte que és possible que es filtrin alguns sons ambientals. En cas que practiquis esport a l’aire lliure, et permeten sentir els sons que t’envolten i que et poden alertar en cas de risc, per exemple.

A part de ser molt lleugers, l’opció de càrrega ràpida que incorporen és possiblement un dels seus avantatges més destacables. De fet, si t’oblides de carregar-los, ho pots fer en 15 minuts i gaudir d’aproximadament 3 hores de música.

Amb tot això, sembla que els AirPods 2 poden ser una bona opció per escoltar música mentre fas esport. Ara bé, si el que t’apassiona és la piscina, lamentem comunicar-te que de moment els AirPods 2 no són impermeables. Així que caldrà esperar fins al llançament del proper model d’Apple per descobrir si els podrem submergir dins l’aigua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.