airpods 2 andorra
Notícies

Fer esport amb els AirPods 2

Posted On maig 21, 2019 at 5:05 pm by / No Comments

Si ets d’aquelles persones que no conceben entrenar sense música, segurament ja has provat mil i un auriculars per saber quin pot ser més adequat per a tu. Així que t’expliquem les característiques més destacades dels auriculars sense fils AirPods 2 perquè puguis valorar si són els que estàs buscant.

El primer punt a tenir en compte és que es poden fer servir tant amb aparells iPhone com Android. No obstant això, si utilitzes els AirPods 2 amb dispositius Apple, en podràs aprofitar millor totes les opcions i connectant-los amb el teu iPhone o Apple Watch, des d’on podràs donar l’ordre de reproducció de forma manual o demanant-ho a “Siri”.

Pel que fa al so, no incorporen un sistema per bloquejar el soroll, però sí que aïllen bastant els sons de l’entorn. Aquest pot ser un punt a favor o en contra dels AirPods 2. Tot dependrà dels teus gustos!
Si fas esport en un gimnàs, és possible que utilitzis auriculars perquè no vols escoltar la música que hi ha a les instal·lacions o per tal d’evitar escoltar les converses dels altres. Així que hauràs de tenir en compte que és possible que es filtrin alguns sons ambientals. En cas que practiquis esport a l’aire lliure, et permeten sentir els sons que t’envolten i que et poden alertar en cas de risc, per exemple.

A part de ser molt lleugers, l’opció de càrrega ràpida que incorporen és possiblement un dels seus avantatges més destacables. De fet, si t’oblides de carregar-los, ho pots fer en 15 minuts i gaudir d’aproximadament 3 hores de música.

Amb tot això, sembla que els AirPods 2 poden ser una bona opció per escoltar música mentre fas esport. Ara bé, si el que t’apassiona és la piscina, lamentem comunicar-te que de moment els AirPods 2 no són impermeables. Així que caldrà esperar fins al llançament del proper model d’Apple per descobrir si els podrem submergir dins l’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *