Notícies

Fundes per l’active lifestyle

Posted On agost 11, 2017 at 11:49 am by / No Comments

Si t’agraden les aventures i tens un estil de vida actiu segur que coneixes els productes de la marca Thule, i si no avui et presentem les seves fundes per iPhone i iPad.

L’empresa es va establir a Suècia al 1942. I des d’aleshores, els seus propietaris i col·laboradors han unit la seva passió per les activitats a l’aire lliure amb el negoci, creant una gamma molt extensa i diversa de productes ideals per totes aquelles persones i famílies que com ells gaudeixen del seu temps lliure practicant esport.

A MyMac trobaràs les fundes d’iPhone i iPad, amb les quals et podràs emportar els teus dispositius a qualsevol lloc, sigui la muntanya, el camp o la platja, sense preocupar-te’n de la seva seguretat. Són unes carcasses ultra primes que estan creades per combatre els danys causats per caigudes extremes i impactes a la pantalla. A més a més han passat els “2 meters drop tests”, és a dir que si el teu dispositiu, amb la funda Thule, cau des d’una alçada màxima de 2 metres, gràcies a les cantonades Shock-stop i l’armadura Bi-component, estarà completament protegit i no sofrirà cap cop. Però a part d’aquesta característica que és primordial per a les persones que practiquen esports d’extrem en té d’altres que també són importants, com la compatibilitat amb el Touch ID dels smartphones d’Apple, els panells posterior amb textura que ajuden a prevenir que l’iPhone o l’iPad rellisqui de les mans i el StratoShiel que protegeix la pantalla del telèfon i de la tablet contra l’impacte, les ratllades, la resplendor de la llum i les empremtes dàctils tot i mantenint la capacitat de resposta tàctil.

A més a més de la seva funció practica, Thule també ha volgut que les fundes s’adaptin al teu propi estil, i te les ofereix amb moltes combinacions de colors, per exemple en coral i gris fosc, en blanc i violeta i en tons més clàssic com el negre.

Vine a buscar la teva combinació de colors ideal a MyMac i protegeix el teu iPhone i iPad amb Thule!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *