Notícies

GPS per nens – Weenect Kids

Posted On juliol 18, 2016 at 1:30 pm by / No Comments

Weenect Kids és sinònim de tranquil·litat quan els més petits de casa es tornen més autònoms. Arriba una edat a la qual tots els nens demanen ser més autònoms i anar a l’escola sols o d’aventures amb els seus amics. Ara amb el Weenect Kids no patiràs més pels teus fills.

Aquest GPS està dissenyat per nens d’entre 6 i 12 anys, el rang d’edat en què tenen edat suficient per estar fent activitats sense supervisió immediata dels pares, però potser encara són massa joves per portar un telèfon mòbil o un altre dispositiu connectat. Per tant amb el Weenect, tu, com a pare, podràs saber on està el teu fill a tot moment i en temps real, només t’has de connectar a Weenect Kids pel teu ordinador o smartphone app.

Un dels components principals d’aquest producte és un petit tracker de color blau que és water i shock proof, així no se’t trencarà fàcilment! Com que només mesura uns 5 centímetres d’amplada pot cabre fàcilment en una motxilla o butxaca per guardar d’una manera còmoda i sense que es vegi. La bateria dura tranquil·lament set dies.

Aquest tracker porta una targeta SIM que envia un senyal als servidors cada minut, per tant el sistema de localització és molt fiable. A més hi ha un botó vermell de SOS que el nen pot utilitzar quan estigui en perill, o a qualsevol moment que ho necessiti, i els pares, o persones de contacte, afegides prèviament a una llista especifica a l’app Weenect, rebran una notificació i podran contactar i localitzar el petit immediatament. Es tracta d’una funció de trucada de veu bidireccional.

Una altra característica interessant del Weenect són les anomenades “zones d’àrea”, això significa que pots personalitzar certes zones, com la llar i l’escola, i cada vegada que el seu nen arribi, marxi o deixi aquestes zones rebràs una alerta.

Sigui l’estiu a la platja, a la muntanya o a Andorra, o el nou any escolar, deixa que el teu nen sigui més independent, i gràcies a Weenect Kids sabràs on està a tot moment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *