Notícies

HomePod: l’altaveu intel·ligent que canviarà la teva llar!

Posted On novembre 12, 2018 at 3:19 pm by / No Comments

 

Finalment, i després d’un any d’espera des de la seva presentació a EEUU, l’HomePod arriba a MyMac!

 

Apple vol lluitar contra en el mercat d’altaveus intel·ligents contra Google i Amazon, amb l’objectiu de transformar el seu altaveu en el centre neurològic de la nostra llar: l’ecosistema domòtic HomeKit vol que l’usuari controli tots els dispositius de casa amb l’HomePod. En definitiva, facilitar la vida de l’usuari. Com?

L’HomePod arriba al mercat amb unes característiques impressionants: un microprocessador A8WiFi, Bluetooth 5.0 i compatibilitat amb AirPlay2. A més, els seus 7 altaveus i 6 micròfons creen una experiència d’emisió del so de 360 graus. El sistema és increïblement fàcil d’instal·lar: via el nostre iPhone o iPad, es connectarà directament a la nostra xarxa domestica.

 

Com era d’esperar, l’HomePod no només és compatible amb Siri, sinó que tota l’experiència es basa en la interacció amb la veu d’Apple: posar música des de l’iTunes, iniciar l’Apple TV… o fins i tot demanar-li que apagui o encengui les llums. Per això, òbviament, caldrà tenir tots els dispositius connectats via HomeKit.

 

 

El disseny segueix clarament la filosofia d’Apple, amb un disseny sobri però modern, amb línies simples i sense botons ni cargols: per a una utilització directa, hi ha una interfície a la part superior de la caixa acústica que permet accedir a les funcionalitats més bàsiques.

 

En definitiva, l’Apple HomePod és un dispositiu amb la garantia de qualitat Apple, un disseny únic i exclusiu, i unes funcionalitats per a la llar que fins ara semblaven molt llunyanes en el temps… però que ja són aquí!

 

 

A què esperes per venir a provar-lo a MyMac! T’esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *