Notícies

iMac Pro: el pròxim protagonista d’Apple

Posted On desembre 12, 2017 at 10:43 am by / No Comments

S’apropa la data en la qual Apple es traurà al mercat el seu nou model d’iMac, el Pro. Com ja vam conèixer fa uns mesos es tracta d’un ordinador molt potent que va ser elaborat pensant específicament en aquells professionals que es dediquen al món del vídeo i de la fotografia i en fer que la seva feina sigui més productiva.

Als blogs específics d’Apple trobaràs molts articles sobre les característiques i les novetats del nou iMac Pro. Però nosaltres avui et colem fer reflexionar sobre com marcarà aquest ordinador la trajectòria de la marca californiana.

Apple està preparant al mercat per a la següent revolució en el camp dels iMac. Tot va començar amb l’arribada de les pantalles Retina de forma escalonada als mateixos i en les diferents RAMs i altres prestacions com el Magic TrackPad 2, el Magic Keyboard amb bateria o el Magic Mouse 2 per ara dotar-los amb potències descomunals. Una potència que amb el pas dels anys arribaran a tots els models i és que des del blog Soy de MAC ens asseguren que això és solament l’avantsala de l’arribada de la realitat virtual, tecnologia que per poder editar en vídeo necessitarà molta més potència.

Tu què creus? Aquest serà l’iMac que revolucionarà el mercat dels ordinadors?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *