Notícies

New iPad Mini

Posted On setembre 23, 2021 at 12:44 pm by / No Comments


L’iPad mini 2021 millora a l’iPad Air 2020 perquè en lloc d’un A14, Apple l’ha equipat amb un A15 Bionic, el qual Apple diu que és un 80% més ràpid que la generació prèvia que, recordem, comptava amb un A12 Bionic.

L’iPad mini 2021 tindrà el mateix cor de l’iPhone 13.
A més, l’iPad mini ara compta amb un port USB-C que substitueix al tradicional Lightning i que Apple diu que permet transferències d’arxius 10 vegades més ràpides. Com a detall, Apple incorpora un carregador de 20 watts en la caixa, alguna cosa que ja no fa en els iPhone. A nivell de connectivitat, l’iPad mini 2021 arriba amb Wi-Fi 6, 5G opcional i permet carregar magnèticament l’Apple Pencil (de segona generació) des d’un dels laterals, com els models superiors.


Com l’iPad Air amb el qual comparteix gairebé tot, l’iPad mini ara té Touch ID integrat en el seu botó d’encesa, no comptant amb Face ID com els Pro i els iPhone. Un altre punt en comú amb el Air també són els nous altaveus estèreo.


Quant a cameres, l’iPad mini 2021 estrena una nova camera posterior. Compta amb 12 megapíxels, focus píxels i obertura f/1.8. Respecte a vídeo, l’anunci és que grava en 4K. Aquesta camera permet utilitzar Center Stage, la funció que ens centra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *