Notícies

No s’encén el meu iPhone! Què puc fer? Part 1 de 2

Posted On gener 2, 2018 at 11:08 am by / No Comments

Esperem que no sigui el cas, però a la botiga ens hem trobat més d’un client qui no podia encendre el seu iPhone o iPad, avui t’expliquem que pots fer per tornar a engegar el teu dispositiu.

Reinicia’l! Tant si la pantalla està negra o no respon, has de fer un reinici forçat. Aquest tipus de reinici no esborra el contingut del dispositiu, així que no passa res per intentar-ho. Saps com es fa? En un iPhone X, iPhone 8 o iPhone 8 Plus: prem i deixa anar el botó d’apujar volum, prem i deixa anar el botó d’abaixar volum i després mantingues premut el botó lateral fins que vegis el logo d’Apple. En un iPhone 7 o iPhone 7 Plus: prem al mateix temps el botó lateral i el d’abaixar volum durant almenys 10 segons fins que vegis el logo d’Apple. Si tens un iPhone 6S o anterior, iPad o iPod Touch: prem i mantingues el botó Home i el botó lateral durant almenys 10 segons fins que vegis el logo d’Apple.

N’hi ha dues solucions més que t’explicarem al proper post del blog, però si és urgent truca’ns i el nostre servei tècnic t’ajudarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *