Notícies

No s’encén el meu iPhone! Què puc fer? Part 2 de 2

Posted On gener 9, 2018 at 7:30 am by / No Comments

La setmana passada et vam explicar com reiniciar el teu iPhone o iPad si no s’encén, avui et presentem dues solucions més.

Carrega’l! Pot ser que el problema sigui de la bateria per això la teva segona opció és connectar el teu iPhone o iPad al corrent i deixa-ho carregar durant almenys una hora. Després dels primers minuts, hauria d’aparèixer la típica pantalla de càrrega amb una animació de la bateria. Si segueix estant en negre després d’una hora de càrrega, comprova que has connectat adequadament el carregador tant al dispositiu com al corrent i que l’USB estigui ben fixat o si no intenta canviar de cable i tornar a fer tot el procés.

Connecta’l a l’iTunes! Imagina que per fi el teu dispositiu ha arrencat però el logo d’Apple es queda molt temps en la pantalla, o apareix una de color vermell o blau. Si això succeeix, hauràs de provar el següent: primer connecta l’iPhone o l’iPad a un ordinador i obre iTunes. Ara has de fer un recovery: per tots els dispositius segueix el mateix procés que a l’hora de reiniciar el telèfon però amb la diferència que aquest cop has de mantenir premut el botó corresponent fins que vegis la pantalla de recovery. Ara el dispositiu et demanarà si el vols restaurar o actualitzar, has d’escollir la segona opció perquè iTunes reinstal•li l’iOS sense esborrar les teves dades. Si triga més de 15 minuts has de tornar a fer el procés de recovery.

Si cap d’aquestes 3 solucions funcionen, et recomanem que en portis a la nostra botiga, on el servei tècnic estudiarà amb més detall quin és el problema i et donarem una solució.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *