IMac Apple Andorra
Notícies

Com seran els nous iMac?

Posted On juny 16, 2020 at 11:31 am by / No Comments

Ben aviat sabrem quines novetats ens porta Apple amb els nous iMac, que tindràs disponibles a Andorra a la botiga MyMac. De moment, et podem avançar el que sabem…

Sembla que Apple prepara un nou iMac totalment diferent per aquest 2020, que inclourà canvis importants en el seu disseny i arquitectura interna.
Pel que s’ha filtrat fins ara, sabem que la pantalla serà pràcticament sense vores i amb FaceID integrat (d’una manera molt similar al iPad Pro). Quant al disseny, s’espera que sigui molt semblant a les Apple Pro Display XDR, que acompanyen el Mac Pro.

Pel que fa a l’interior, Apple abandonarà definitivament els discs durs tradicionals per la combinació de SSD i el seu sistema d’arxius exclusiu APFS. A més, els iMac inclouran un xip T2 dedicat a la seguretat i en xifrat en segon pla. També s’espera la incorporació de les noves targetes gràfiques AMD Navi.

Com és habitual, però, no hi haurà cap informació oficial sobre els nous iMac abans de la seva presentació, prevista per aquest 22 de juny, així que caldrà esperar una mica més per confirmar si aquestes informacions són certes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *