Notícies

Els nous Smart Robots

Posted On gener 10, 2017 at 5:33 pm by / No Comments

Ubtech ha creat els robots intel·ligents Jimu que combinen perfectament el joc amb l’aprenentatge pels més petits de casa.

Jimu, que en mandarí vol dir “bloc de construcció”, proporciona una sèrie de kits de robòtica per a nens que tenen vuit anys o més. A primer cop d’ull, s’assemblen als packs de Lego Mindstorms, i també operen sota un principi molt similar: elements que encaixen junts per construir un robot i que a continuació, amb la utilització d’una app, es programen per seguir una sèrie de comandaments.

A l’hora de construir el robot tens dues opcions: seguir les instruccions i construir un dels models de plantilla o muntar alguna cosa completament nova i que és fruit de la teva imaginació.

No hi ha llibre d’instruccions de paper per veure com construir el robot, al seu lloc, t’has d’instal·lar l’aplicació de Jimu en el teu dispositiu Android o iOS i seguir els diagrames 3D i les instruccions que trobaràs a l’app. També rebràs advertències sobre els punts crítics i on es poden produir errors de muntatge. Aquests diagrames 3D et permeten moure el model en el teu dispositiu per aconseguir una bona perspectiva des de tots els angles dels connectors i de tots els detalls que et fan dubtar.

Per programar el robot i gaudir d’ell és tan fàcil com connecta-ho a un dispositiu Android o iOS a través de Bluetooth, i iniciar l’aplicació Jimu, aquesta app t’ensenyarà tots els errors que té la teva creació final, perquè les puguis modificar abans de fer servir el robot.

A l’aplicació trobaràs una sèrie de moviments preprogramats però crear-ne alguns de nous és molt fàcil: pressiona el botó de gravació en l’app, a continuació mou el robot a la posició que desitges que assumeixi la teva nova creació. També pots encadenar una sèrie de moviments perquè el robot balli o mogui els seus braços o perquè faci el que tu o els teus nens vulguin, aquesta és una de les dues maneres que pots utilitzar per programar el teu robot. La segona és fent-ho directament des de l’aplicació: introduint codis específics i fent proves amb el Jimu.

A MyMac tenim disponibles 3 packs diferents: Jimu Robot Mini Kit que porta 253 peces i 4 cervells, Jimu Robot Meebot Kits que és un model exclusiu d’Apple Store i Jimu Robot Explorer amb 372 peces i 7 cervells.

Estem segurs que amb aquests robots tant els més petits de casa com els més grans quedaran encantats i es motivaran per aprendre més sobre d’intel·ligència artificial i la programació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *