iphone 12 andorra
Notícies

Per què s’ha endarrerit la presentació del nou iPhone?

Posted On setembre 21, 2020 at 11:31 am by / 2 Comments

Cada any, el mes de setembre Apple presenta el nou iPhone, però aquest any ha sigut diferent.

La setmana passada es va presentar les Novetats d’Apple, on van fer el llançament dels nous Apple Watch I els nous iPad, però del nou iPhone 12 no se’n va dir res.

Això és degut al fet que des d’abril, a causa de la Covid-19, hi ha hagut una ruptura en la cadena de subministrament amb Xina, que és d’on prové gran part de la producció de la companyia. A més a més, als Estats Units, els casos de coronavirus no deixen d’augmentar i el fet que les oficines d’Apple es trobin en una de les zones més afectades, també seria motiu de pes per endarrerir la presentació del nou iPhone.

Així doncs, s’espera que la presentació del nou iPhone sigui el 12 d’Octubre i el llançament es farà en diferit.

Quines novetats tindrà l’IPhone 12?

Segons notícies i rumors que s’han filtrat, tot apunta que hi haurà quatre versions: per una part hi haurà 2 models de Pro, com fins ara, i han afegit el model Max al model base.

La principal diferencia que hi hauria entre ells seria la mida de la pantalla, que aniria de 5,4 polzades, el més petit, a 6,7 polzades per l’iPhone 12 Pro Max.

Pel que fa a disseny, es parla de la tornada als models clàssics, cosa que els contorns deixaran de ser semiesfèrics per a tornar als angles quadrats dels iPhone 5.

També, una de les novetats a destacar és que el smartphone disposarà 5g.

I la característica més rellevant se centra en la càmera. Fins ara, es rumoreja que les millores se centraran en la fotografia de baixa il·luminació amb reducció de soroll, millor estabilització de la imatge i enfocament automàtic i més ràpid. També, destacarà el zoom òptic de 3x i l’estabilització òptica del gran angular. L’iPhone 12 i el 12 Max disposaran de dues càmeres, mentre que el 12 Pro i el 12 Pro Max, podrien disposar de 4 càmeres.

2 thoughts on “Per què s’ha endarrerit la presentació del nou iPhone?

    1. Hola! L’iPhone 12 encara no l’han presentat. Fins que no en facin la presentació no començarem a vendre’l i per tant, encara no sabem preus. Tot i això, a través de xarxes en farem l’anunci quan el rebem a la botiga. Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *