Notícies

Protegeix el teu iPhone – Part 2 de 2

Posted On February 20, 2018 at 7:00 am by / No Comments

A l’últim post et vam donar alguns consells per protegir el teu nou iPhone, avui te’n proporcionen alguns més.

Abans de donar permís a una app per accedir a la càmera, al micròfon o la ubicació, demana’t si l’aplicació realment ho necessita o no. Com vam recalcar a l’últim post: la privacitat i la protecció de les teves dades personals és molt important.

Amb l’autenticació de doble factor sabràs qui inicia sessions del teu compte iTunes i des d’on. De manera que afegiràs una capa de seguretat addicional al teu ecosistema Apple.

No et fiïs dels anuncis de descàrrega d’aplicacions que trobes a les xarxes socials o a programes de missatgeria, com el WhatsApp, hi ha moltes possibilitats que aquestes apps continguin algun virus. Per tant sempre que et vulguis descarregar una aplicació busca-la a l’App Store.

Pel problema dels virus tingues també molta cura dels arxius adjunts que els teus contactes t’envien.

Descarrega’t alguna app VPN, saps per què? Perquè t’ajudarà a protegir les teves dades personals mentre navegues per internet o mentre estàs utilitzant la xarxa publica o alguna wifi oberta a tothom.

Finalment et fem una pregunta molt personal: creus que és important tenir el teu iPhone assegurat? El nostre consell és que si has fet una inversió important per comprar-te un dels millors telèfons del mercat és millor que te l’asseguris.

Segur que tu en coneixes més consells per protegir ben el teu iPhone. Els vols compartir amb nosaltres?

Leave a Reply

Your email address will not be published.