Notícies

Protegeix el teu iPhone – Part 2 de 2

Posted On febrer 20, 2018 at 7:00 am by / No Comments

A l’últim post et vam donar alguns consells per protegir el teu nou iPhone, avui te’n proporcionen alguns més.

Abans de donar permís a una app per accedir a la càmera, al micròfon o la ubicació, demana’t si l’aplicació realment ho necessita o no. Com vam recalcar a l’últim post: la privacitat i la protecció de les teves dades personals és molt important.

Amb l’autenticació de doble factor sabràs qui inicia sessions del teu compte iTunes i des d’on. De manera que afegiràs una capa de seguretat addicional al teu ecosistema Apple.

No et fiïs dels anuncis de descàrrega d’aplicacions que trobes a les xarxes socials o a programes de missatgeria, com el WhatsApp, hi ha moltes possibilitats que aquestes apps continguin algun virus. Per tant sempre que et vulguis descarregar una aplicació busca-la a l’App Store.

Pel problema dels virus tingues també molta cura dels arxius adjunts que els teus contactes t’envien.

Descarrega’t alguna app VPN, saps per què? Perquè t’ajudarà a protegir les teves dades personals mentre navegues per internet o mentre estàs utilitzant la xarxa publica o alguna wifi oberta a tothom.

Finalment et fem una pregunta molt personal: creus que és important tenir el teu iPhone assegurat? El nostre consell és que si has fet una inversió important per comprar-te un dels millors telèfons del mercat és millor que te l’asseguris.

Segur que tu en coneixes més consells per protegir ben el teu iPhone. Els vols compartir amb nosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *