Notícies

Què podem esperar d’Apple al 2018?

Posted On desembre 27, 2017 at 7:00 am by / No Comments

Fa unes setmanes et vam parlar del nou iMac Pro però avui volem que coneguis els altres productes que la marca californiana està preparant pel 2018, que nosaltres hem descobert gràcies a les filtracions, rumors i presentacions.

A la ultima Keynote Apple va presentar el HomePod, un altaveu intel·ligent, però aquest gadget arribarà al mercat al 2018. Comptarà amb la implementació de l’assistent virtual Siri, un processador A8, funcions VoiceOver, un sistema de 6 micròfons i una gran qualitat d’àudio.

El AirPower d’Apple és una base de càrrega sense fil per l’iPhone 8, el 8 Plus, l’X, l’Apple Watch i l’estoig dels AirPods. Estarà disponible en color blanc i tindrà un disseny bastant elegant.

Hi ha rumors, encara no hi ha res confirmat de part de la marca nord-americana, que durant el 2018 és fiqui a la venda la segona generació dels AirPods. Entre les principals novetats destaquen un processador molt més potent, sensors biomètrics i una major reducció de soroll.

Normalment Apple presenta algun iPhone nou cada any, al 2017 van ser 3. Segurament al 2018 ens ofereixi 3 més de nous amb el mateix disseny que l’X, amb un 10% més d’autonomia i a un preu més assequible.

La marca californiana també està planejant el llançament de nous models d’iPad: un de low-cost amb el Face ID i dos de semblants al disseny de l’iPhone X, es a dir sense bisells laterals, sense botó d’inici i amb una pantalla gran.

Segur que tindrem un any ple de moltes novetats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *