Notícies

Quin nom per als tres iPhones de la pròxima Keynote?

Posted On agost 21, 2018 at 11:15 am by / No Comments

 

En poc menys d’un mes tenim una nova cita amb Apple a la seva pròxima Keynote! Tot indica que l’objectiu d’aquest any serà ampliar el rang de preus per jubilar a l’iPhone SE, que ja necessita una renovació urgent.

 

I ara que estem tan a prop d’aquesta nova generació, potser és hora de començar les apostes per als noms dels pròxims telèfons d’Apple. Recentment ha aparegut una suposada filtració en la qual s’indica que podrien conèixer-se com iPhone XS, iPhone XS Plus i iPhone 9. D’aquesta manera, es mantindria la tradició de les versions S, sense desmerèixer la importància de l’iPhone X, tal com va passar per molts anys amb MacOS X.

 

 

D’altres, indiquen que la versió més barata s’hauria de dir iPhone, o iPhone SE 2. No obstant això, la segona opció sembla poc viable, ja que Apple mai ha mostrat intenció de recuperar aquest nom. En canvi, la primera encaixaria força amb l’actual estratègia de noms de la companyia, els productes més accessibles no tenen “complements addicionals” (com en el cas de l’iPad, la versió de baix cost manté aquest mateix nom des de l’any passat).

 

Seguint aquest mateix enfocament, podríem dir que no seria tan estrany veure un iPhone Pro. La qüestió és, que no és un producte més enfocat a un ús avançat i professional, com passa amb l’iPad Pro, sinó que parlem d’un telèfon una mica millor, les característiques diferencials probablement no són prou importants per a poder marcar un canvi així.

 

 

I finalment, hauríem de pensar en una última possibilitat, i és que a vegades, a Apple li agrada anar per lliure. El cas més recent va ser l’any passat, que com comentàvem a l’inici de l’article, s’esperava un iPhone 7s, i no un iPhone 8, de manera que aquest mateix any podria passar una cosa semblant. Per descomptat, no és complicat recordar el perdut que estàvem tots amb els possibles noms dels nous telèfons dies abans de la conferència de setembre, així que no seria gens estrany que ocorregués el mateix aquest any.

 

En qualsevol cas, tan sols parlem dels noms dels dispositius. El que de veritat importa, és allò amb el que Apple es desmarcarà el mes vinent!

 

Has vist que a MyMac tenim ofertes espectaculars en iPhone i iPad? A què estàs esperant per gaudir-ne tu també? Visita’ns a la nostra botiga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *