Notícies

Quines preguntes t’has de fer abans d’escollir el model adequat d’iPhone per a tu? Part 2 de 2

Posted On febrer 6, 2018 at 7:30 am by / No Comments

La setmana passada et vam posar les preguntes: quants anys té el dispositiu que estàs utilitzant en aquests moments?, perquè el necessites canviar de telèfon?, i quin és el teu pressupost?, però encara queden algunes més per acabar de concretar quin és el dispositiu que s’adaptarà perfectament a les teves necessitats, descobreix-les avui.

Pots esperar o el necessites immediatament? Com sempre passa quan Apple llança un nou iPhone els preus dels models anteriors baixen, per tant tu has de decidir si pots esperar fins aquell moment o necessites un nou dispositiu urgentment.

Quina importància tenen per a tu les fotos? No hi ha dubte que tots els iPhones fan unes fotos espectaculars però els models superiors sempre tenen més funcions.

Quina importància té per a tu les novetats tecnològiques? Si en té molt, segur que voldràs l’últim model.

Quins altres dispositius Apple tens o compraràs en un futur pròxim? Aquesta pregunta va relacionada amb la del pressupost, òbviament si l’iPhone és l’únic gadget Apple que necessites no hauràs de dividir el teu pressupost en vàries compres.

Aquestes són les principals preguntes que nosaltres demanem als nostres clients que volen escollir entre un model d’iPhone o l’altre. I a partir d’aquí sempre aconsellem quin és el més adequat per a cada persona. Vine a visitar-nos que a tu també t’ajudarem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *