Notícies

Saps quines són les 7 millors apps del 2017?

Posted On desembre 19, 2017 at 2:24 pm by / No Comments

Com és habitual: quan les festes s’apropen comencem a fer un balanç de l’any que deixem enrere. Nosaltres avui fem una anàlisi de les 7 aplicacions que més èxit han tingut aquest 2017, algunes segur que ja les coneixes.

La primera és l’Animal Crossing: Pocket Camp. Un joc de Nintendo originalment, que l’empresa ha adaptat per iPhone i iPad.

Hi ha moltes aplicacions de gestió de correus electrònics que substitueixen la nativa d’Apple però segons iPadizate la millor és Astro Mail. Aquest gestor és capaç de recordar-se’n dels teus gestos més habituals i sempre tenir-los preparats per a tu.

Ballz és un joc molt senzill: només has d’utilitzar les boles per batre els maons, però no obstant això requereix l’estratègia suficient perquè no deixis de jugar a cap moment.

Vols muntar vídeos nadalencs? iPadizate i nosaltres et recomanem l’app d’Apple Clips. Quan la comencis a utilitzar veuràs que és molt completa i divertida.

Halide té l’objectiu principal d’emular les càmeres de rodet, per això et proporcionarà un control manual complet i amb gestos molt senzills sobre l’exposició, l’enfocament, l’ISO, el balanç de blancs i la velocitat d’obturació.

Una de les marques de mobles i decoració més famoses del món, IKEA, també té la seva pròpia app! I saps que pots fer amb l’aplicació IKEA Place a més a més de veure tota la seva proposta de productes? Pots veure com quedarà la teva compra a casa teva.

El 2017 sense cap dubte ha estat l’any de Nintendo, per això en aquest llistat l’hem de mencionar dues vegades. Aquest cop pel seu joc Super Mario Run, del qual nosaltres hem parlat moltes vegades i el qual per molts de nosaltres és molt nostàlgic.

Aquest és el nostre llistat basat en la popularitat i la xifra de descàrregues de les apps, però segur que tu tens els teus preferits, explica’ns quins són.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *