Notícies

Els teus dissenys ara en 3D!

Posted On març 27, 2017 at 11:06 am by / No Comments

A MyMac ara trobaràs la nova tauleta de Intuos 3D Wacom, que t’ajudarà a portar les teves idees a una nova dimensió!

Estàs preparat per elevar les teves creacions a un nou nivell? El pack d’Intuos 3D incorpora una tauleta tàctil, un llapis Wacom, el software de creació 3D ZBrushCore® i els cursos de formació online, tot el que necessites per crear magnífiques obres d’art en tres dimensions. A més a més és molt fàcil d’utilitzar: endolla, descàrrega i aviat estaràs esculpint, pintant i llest per reproduir els teus models més audaços.

Totes les teves idees prendran forma en tres passos molts simples, siguin personatges, models o joies, primer dóna forma, després esculpeix i finalment pinta amb el llapis que és sensible a la pressió de sensació natural.

El software que utilitzaràs per les teves creacions 3D és el ZBrushCore® de Pixologic que és l’aplicació per esculpir/argila digital 3D líder del mercat que ara ve en un nou format potent i fàcil d’aprendre a usar, ja que compta amb punts de partida senzills, s’inclouen formes i plantilles bàsiques que vénen llistes perquè facis els teus propis esbossos digitals.

És hora que facis reals tots aquells personatges i totes aquelles obres que sempre has volgut dissenyar, vine a la nostra botiga a descobrir l’Intuos 3D de Wacom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *