Shop

iPad Mini

499,00 809,00 

Clear
SKU: N/A Categories: ,

  Product Description

  L’iPad mini 2021 millora a l’iPad Air 2020 perquè en lloc d’un A14, Apple l’ha equipat amb un A15 Bionic, el qual Apple diu que és un 80% més ràpid que la generació prèvia que, recordem, comptava amb un A12 Bionic.

  L’iPad mini 2021 tindrà el mateix cor de l’iPhone 13. A més, l’iPad mini ara compta amb un port USB-C que substitueix al tradicional Lightning i que Apple diu que permet transferències d’arxius 10 vegades més ràpides. Com a detall, Apple incorpora un carregador de 20 watts en la caixa, alguna cosa que ja no fa en els iPhone. A nivell de connectivitat, l’iPad mini 2021 arriba amb Wi-Fi 6, 5G opcional i permet carregar magnèticament l’Apple Pencil (de segona generació) des d’un dels laterals, com els models superiors.

  Com l’iPad Air amb el qual comparteix gairebé tot, l’iPad mini ara té Touch ID integrat en el seu botó d’encesa, no comptant amb Face ID com els Pro i els iPhone. Un altre punt en comú amb el Air també són els nous altaveus estèreo. Quant a cameres, l’iPad mini 2021 estrena una nova camera posterior. Compta amb 12 megapíxels, focus píxels i obertura f/1.8. Respecte a vídeo, l’anunci és que grava en 4K. Aquesta camera permet utilitzar Center Stage, la funció que ens centra.

   

  Additional Information

  Capacitat

  64 GB, 256 GB

  Connectivitat

  Wifi, Wifi + cellular

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “iPad Mini”

  Your email address will not be published.

  iPad Mini

  499,00 809,00 

  Clear
  SKU: N/A Categories: ,

   Product Description

   El iPad Mini 2021 mejora en la iPad Air 2020 porque en lugar de un A14, Apple lo ha equipado con un A15 Bionic, el cual Apple dice que es un 80% más rápido que la generación previa que, recordamos, contaba con un A12 Bionic. El iPad mine 2021 tendrá el mismo coro del iPhone 13. Además, el iPad mine ahora cuenta con un puerto USB-C que sustituye al tradicional Lightning y que Apple dice que permite transferencias de archivos 10 veces más rápidas. Como detalle, Apple incorpora un cargador de 20 vatios en la caja, algo que ya no hace en los iPhone. A nivel de conectividad, la iPad mine 2021 llega con Wi-Fi 6, 5G opcional y permite cargar magnéticamente el Apple Pencil (de segunda generación) desde uno de los laterales, como los modelos superiores. el iPad Air con el cual comparte casi todo, el iPad mine ahora tiene Touch ID integrado en su botón de encendido, no contando con Face ID como los Pro y los iPhone. Otro punto en común con el Air también son los nuevos altavoces estéreo. En cuanto a la camaras, el iPad mine 2021 estreno una nueva camera posterior. Cuenta con 12 megapíxeles, focos píxeles y apertura f/1.8. Respecto a video, el anuncio es que graba en 4K. Esta camera permite utilizar Center Stage, la función que nos centra.

   Additional Information

   Capacitat

   64 GB, 256 GB

   Connectivitat

   Wifi, Wifi + cellular

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Be the first to review “iPad Mini”

   Your email address will not be published.