Shop

Home Productes Apple iPhone iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 Pro Max

1.149,00 1.689,00 

Clear
SKU: N/A Categories: ,

  Product Description

  El disseny exterior tant de l’iPhone 13 Pro com de l’iPhone 13 Pro Max és bastant semblant al de la generació prèvia. Els laterals són plans i d’acer inoxidable a diferència dels altres iPhone 13, els laterals dels quals estan fets en alumini. La part posterior és de vidre, però té un acabat mat. I el mòdul de les càmeres posteriors, com en generacions anteriors, queda agrupat en un quadrat de cristall que es forma una única peça amb el recobriment de la part posterior. El que sí ha canviat és el notch, que ara és un 20% més petit tant en l’iPhone 13 Pro com en la variant més gran. En aquesta part, recordem, hi trobem els sensors que fan possible el sistema de reconeixement facial (FaceID) i l’altaveu per a les trucades de telèfon. També tenim un nou color, el blau alpí, que se suma als habituals negre, blanc i or.

  Additional Information

  Model

  1 TB, 128 GB, 256 GB, 512 GB

  Reviews

  There are no reviews yet.

  Be the first to review “iPhone 13 Pro Max”

  Your email address will not be published.

  Iphone 13 Pro Max

  1.149,00 1.689,00 

  Clear
  SKU: N/A Categories: ,

   Product Description

   El diseño exterior tanto del iPhone 13 Pro como del iPhone 13 Pro Max es bastante parecido al de la generación anterior.

   Los laterales son planos y de acero inoxidable a diferencia de los otros iPhone 13, los laterales de los cuales están hechos en aluminio. La parte posterior es de vidrio, pero tiene un acabado mate. Y el módulo de las cámaras posteriores, como en generaciones anteriores, queda agrupado en un cuadrado de cristal que se forma una única pieza con el recubrimiento de la parte posterior.

   El que sí ha cambiado es lo notch, que ahora es un 20% más pequeño tanto en el iPhone 13 Pro como en la variante más grande. En esta parte, recordamos, encontramos los sensores que hacen posible el sistema de reconocimiento facial (FaceID) y el altavoz para las llamadas de teléfono. También tenemos un nuevo color, el azul alpino, que se suma a los habituales negro, blanco y oro.

   Additional Information

   Model

   1 TB, 128 GB, 256 GB, 512 GB

   Reviews

   There are no reviews yet.

   Be the first to review “Iphone 13 Pro Max”

   Your email address will not be published.