Notícies

Tornem al col·legi!

Posted On agost 12, 2016 at 1:56 pm by / No Comments

A MyMac som conscients que cada vegada més els col·legis d’Andorra treballen amb iPads i altres tablets. Per això aquesta per aquesta rentrée hem preparat un pack especial, que porta un iPad air 2 de 64 gb de memòria, una funda dux, una funda de neoprè elements de la marca Tucano i et regalem el protector de pantalla. Coneixes tots els productes? Ara te’ls expliquem.

iPad air 2: Hem triat aquest model, entre tots els que tenim, perquè té una pantalla de 9,7 polzades, que és una mida mitjana. Aquesta tablet pesa només 437 grams i a més a més és molt fina, 13,4 mm de grossor, per tant ocupa menys espai i li serà més fàcil al teu fill de portar-la a la motxilla. 64 gb de memòria són més que suficient perquè el nen no es quedi sense espai a mitjans de curs. L’iPad air 2 incorpora la tecnologia TouchID, això significa que la tablet es desbloqueja amb l’empremta dactilar de les persones autoritzades, fent-lo més segur. La pantalla està especialment dissenyada per no tenir tants reflexos, el sol ja no serà una molèstia a l’hora de treballar.

Funda dux: És una funda que està especialment dissenyada per protegir el teu iPad de caigudes fortuïtes amb un fantàstic tancament magnètic i cantonades reforçades. Aquesta funda és capaç de bregar perfectament amb els rigorosos entorns escolars. El panell posterior de policarbonat transparent permet personalitzar la funda amb fotos o amb el que més li agradi al teu fill.

Funda de neoprè elements de Tucano: Aquesta marca té més de 25 anys d’experiència creant maletes i bosses que són reconegudes arreu del món pel seu innovador disseny i constant creativitat. Gràcies al material utilitzat, el neoprè de 4 mm, l’iPad del teu fill estarà ben protegit dels elements, el fred i la pluja. A més a més aquesta funda està feta amb la tecnologia Anti-Slip System de Tucano, per tant la tablet no relliscarà fàcilment.

A més d’aquests 3 elements el nostre pack de tornada al col·legi porta de regal un protector de pantalla, perquè sabem que aquesta és la part més sensible de l’iPad i s’ha de protegir molt bé.

Si necessites més informació sobre qualsevol dels productes, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *