Uncategorized @ca

ÚLTIMA HORA: WhatsApp Business, disponible per iPhone

Posted On abril 5, 2019 at 1:47 pm by / No Comments

Des de WhatsApp van informar avui mateix que la versió WhatsApp Business per a iPhone ha començat a arribar a alguns països com els Estats Units, Mèxic, França, Alemanya, el Brasil, l’Índia i Indonèsia. També s’ha informat que molt aviat s’estendrà a molts més països, entre els quals esperem que incloguin Andorra. Si vius en algun d’aquests països pots comprovar que l’app està disponible ja en l’App Store.

La principal diferència que trobem entre WhatsApp Business i la versió convencional és que es poden afegir respostes automàtiques. Això és una cosa necessària donada la dificultat que comportaria disposar d’un responsable les 24 hores del dia pendent dels missatges rebuts per a contestar ràpidament. Amb aquest servei es poden personalitzar respostes com les salutacions o els comiats, encara que evidentment també permetrà a les empreses comunicar-se de forma manual amb els clients.

Com dèiem, aquest servei pot ser molt útil per a les empreses. Poder gestionar indicencias, dubtes, suggeriments o reclamacions mitjançant aquest servei farà que els clients vegin més accessible dur a terme aquests tramitis si és per un mitjà tan habitual com WhatsApp.

Què et sembla que WhatsApp Business ja estigui començant a expandir-se en iOS?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *