Notícies

WWDC 2018: les novetats d’Apple

Posted On juny 14, 2018 at 8:18 am by / No Comments

 

Potser havíem creat massa expectatives amb Apple a la WWDC 2018: no es va presentar ni el nou Airpower (carregador sense fils), ni l’iPhone SE2, i tampoc tenim novetats per als MacBook Pro… Per a tot això haurem d’esperar segurament fins al setembre, és a dir fins a la pròxima Keynote. Tot i així, s’hi van presentar actualitzacions molt interessants del seu sistema operatiu iOS.

iOS 12: noves característiques, eines i… Memojis!

Com a canvis més rellevants, podem remarcar la millora de Siri: ara és més intel·ligent i capaç d’obrir aplicacions de tercers més fàcilment. A més, s’ha creat Siri Shorcuts, un sistema que permet automatitzar tasques directament des del telèfon.

 

Aplicacions com Fotos, Borsa, Notes de veu i iBooks també han conegut millores significatives, però les noves eines més interessants són “No molestar” i “Screen Time”, que ens mostrarà quant de temps passem davant el nostre dispositiu (i com). D’altra banda, FaceTime ja suporta videotrucada en grup… fins a 32 persones!

 

Per últim, Apple ha afegit nous Animojis com el tigre, el fantasma o el coala. Però és que a més ha creat els Memojis, que ens permetran crear avatars personalitzats en tres dimensions! Es poden insertar directament a Missatges, amb moltes eines per editar i crear vídeos per compartir.

Quan podré actualitzar el meu iPhone/iPad?

Doncs la versió beta per a developers ja està en marxa, però si vols gaudir de la millor experiència de iOS12, val més que esperis per la versió oficial que sortirà al setembre! Recorda que les actualitzacions només es faran a partir de l’iPhone 5S, així que si no disposes d’un model superior i vols gaudir de totes les novetats de iOS, és moment de visitar-nos a MyMac!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *