Qui som?

Única al Principat, amb un acurat disseny, un entorn agradable i pensada especialment per a tu, et farà submergir-te en el fascinant món Apple.

En MyMac ens apassiona Apple, per tant el nostre principal objectiu és posar al teu abast el nostre coneixement i experiència per oferir-l’últim en ordinadors i portàtils Mac, iPod, iPhone, iPad …, així com una infinita gamma d’accessoris i consumibles. A MyMac trobaràs un equip de professionals altament qualificats, en l’avantguarda de les noves tecnologies, i t’assessorem a l’hora d’escollir el teu nou Mac.

Personalitza el teu equip en MyMac. T’oferim la possibilitat de posar-li extres, tenint així un Apple fet a mida. Tant si vols utilitzar l’ordinador a casa, a la feina, o endur-te’l on vulguis per accedir a Internet, t’oferim totes les configuracions perquè el teu ordinador s’adapti totalment a les teves necessitats, tant personals com professionals. Fes que el teu Mac sigui l’eina perfecta per a tu, afegint un processador més ràpid, més memòria, un disc dur amb més capacitat, programes i altres accessoris.

MyMac marca la diferència a Andorra, deixa’t seduir per Apple!