A MyMac som conscients que cada vegada més els col·legis d’Andorra treballen amb iPads i altres tablets. Per això aquesta per aquesta rentrée hem preparat un pack especial, que porta un iPad air 2 de 64 gb de memòria, una funda dux, una funda de neoprè elements de la marca Tucano i et regalem el protector de pantalla. Coneixes tots els productes? Ara te’ls expliquem.

iPad air 2: Hem triat aquest model, entre tots els que tenim, perquè té una pantalla de 9,7 polzades, que és una mida mitjana. Aquesta tablet pesa només 437 grams i a més a més és molt fina, 13,4 mm de grossor, per tant ocupa menys espai i li serà més fàcil al teu fill de portar-la a la motxilla. 64 gb de memòria són més que suficient perquè el nen no es quedi sense espai a mitjans de curs. L’iPad air 2 incorpora la tecnologia TouchID, això significa que la tablet es desbloqueja amb l’empremta dactilar de les persones autoritzades, fent-lo més segur. La pantalla està especialment dissenyada per no tenir tants reflexos, el sol ja no serà una molèstia a l’hora de treballar.

Funda dux: És una funda que està especialment dissenyada per protegir el teu iPad de caigudes fortuïtes amb un fantàstic tancament magnètic i cantonades reforçades. Aquesta funda és capaç de bregar perfectament amb els rigorosos entorns escolars. El panell posterior de policarbonat transparent permet personalitzar la funda amb fotos o amb el que més li agradi al teu fill.

Funda de neoprè elements de Tucano: Aquesta marca té més de 25 anys d’experiència creant maletes i bosses que són reconegudes arreu del món pel seu innovador disseny i constant creativitat. Gràcies al material utilitzat, el neoprè de 4 mm, l’iPad del teu fill estarà ben protegit dels elements, el fred i la pluja. A més a més aquesta funda està feta amb la tecnologia Anti-Slip System de Tucano, per tant la tablet no relliscarà fàcilment.

A més d’aquests 3 elements el nostre pack de tornada al col·legi porta de regal un protector de pantalla, perquè sabem que aquesta és la part més sensible de l’iPad i s’ha de protegir molt bé.

Si necessites més informació sobre qualsevol dels productes, no dubtis en contactar amb nosaltres.

Leave a comment