cargadores Andorra
Notícies

Bateria al màxim amb els carregadors més originals i pràctics

Posted On juliol 15, 2019 at 11:29 am by / No Comments

A MyMac disposem de diverses opcions de carregadors per a telèfons mòbils, des dels clàssics fins als més originals. Aquí te n’expliquem alguns que trobaràs a la botiga:

Minibatt phonebox: perquè carregar el teu dispositiu sigui més fàcil, senzill i intuïtiu, Apple et proposa que carreguis el teu iPhone sense fils. Compatible amb l’iPhone X, el 8 i el 8 Plus i altres telèfons amb tecnologia iQ.

Xtrom XW202: molt fàcil d’utilitzar, ja que només has de posar el teu dispositiu sobre el Charging Pad perquè es comenci a carregar. A més és antilliscant per tal d’assegurar que el teu mòbil no caigui mentre es carrega i incorpora un xip APM per equilibrar automàticament la velocitat correcta de càrrega. Compatible amb tots els dispositius que tinguin tecnologia iQ.

Adonit auto-clamping: carregador automàtic pel cotxe i sense fils, que també incorpora un adaptador QC3.0 10W de càrrega ràpida amb certificació Qi.

Marc carregador PowerPic: tal com el seu nom indica, és un carregador en forma de marc de fotos. Molt original si has de fer un regal! És compatible amb la majoria dels telèfons de càrrega sense fils compta amb la certificació Qi, que ofereix fins a 10 W de potència i càrrega a través de la majoria de carcasses de telèfon sense fils.

A la botiga MyMac d’Andorra tenim altres més carregadors per a mòbils. Així que passa’ns a veure i te n’expliquem les característiques perquè elegeixis el que millor s’adapta a les teves necessitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *