Notícies

Per què hauria d’actualitzar el meu iOS?

Posted On desembre 5, 2017 at 10:34 am by / No Comments

Des que va sortir l’iOS 11, fa uns mesos, molts usuaris s’han queixat dels canvis i dels problemes que aquesta actualització va crear als seus dispositius Apple, siguin iPhones, iPads i iPods. I justament per aquestes reclamacions Apple ha llançat abans de la data prevista l’iOS 11.2. Avui t’expliquem quins canvis porta el nou sistema operatiu.

L’empresa americana ha corregit alguns bugs, un d’ells el de la calculadora. Amb l’iOS 11 alguns usuaris quan sumaven 1+2+3 el resulta que els hi sortia era 6, això amb l’actualització ja no passa.

L’iOS 11 va portar amb ell molta confusió a nivells del Centre de Control, ja que a l’hora d’apagar la Wi-Fi, el Bluetooth o les dades a través d’aquesta eina, no es desactivaven sinó que es paraven temporalment, ara et sortirà una notificació indicant que realment no has desactivat aquestes funcions.

Ja està disponible l’Apple Pay Cash, aquesta potser és una de les més grans novetats de l’iOS 11.2, però de moment aquesta eina només es pot fer servir als Estats Units.

Si tens un iPhone 8, 8 Plus o X i comptes amb un carregador sense fil de 7,5 W ara recarregaràs la bateria del teu dispositiu més ràpidament.

L’iOS 11.2 incorpora l’AirPlay 2, que et permetrà connectar i gestionar diferents dispositius Apple des d’un sol lloc. Aquesta eina es va elaborar pensant especialment en l’HomePod i l’Apple TV.

També trobaràs petits canvis en la interfície: detalls com emplenar en blau les cerques en l’App Store o les caràtules dels àlbums més quadrades al Centre de Control.

Per les persones que tenen un iPhone X, per ajudar-los a entendre des d’on obrir el Centre de Control, Apple ha incorporat una línia de baix de les icones de la bateria i de la connectivitat.

Un dels bugs que més va emprenyar els usuaris d’iPhone principalment era que quan es rebia una notificació local el dispositiu es reiniciava. Aquest problema ja està solucionat amb l’iOS 11.2.

Aquestes són algunes de les modificacions principals, però hi ha usuaris que també han dit que els problemes de l’autonomia de bateria s’han solucionat.

Per veure més canvis consulta l’article d’AppleSfera: iOS 11.2 además de mejorar la batería viene con todos estos cambios y correcciones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *