Notícies

Quines preguntes t’has de fer abans d’escollir el model adequat d’iPhone per a tu? Part 1 de 2

Posted On gener 30, 2018 at 7:30 am by / No Comments

A la botiga alguna vegada ens hem trobat clients que vénen a comprar un nou iPhone, sobretot perquè saben que ja és hora de canviar de telèfon o perquè ha sortit al mercat un nou model, no estan segurs de quin és el millor model per a ells. Per això hi ha una sèrie de preguntes que t’hauries de fer abans de decidir quin és l’iPhone més adequat per a tu.

Quants anys té el dispositiu que estàs utilitzant en aquests moments? Com més temps tingui el teu smartphone el salt tecnològic que realitzis serà més gran i per tant algunes vegades pot ser difícil adaptar-se al nou telèfon. O el període d’adaptació pot ser més llarg.

Perquè el necessites canviar de telèfon? Aquesta pregunta t’ajudarà principalment a decidir la capacitat del nou iPhone.

Quin és el teu pressupost? Ara mateix hi ha 7 diferents models d’iPhones al mercat, des del SE fins a l’X. Per això és important tenir molt clar l’import que et vols gastar.

Aquestes són algunes de les preguntes que nosaltres demanem als nostres clients, al proper post et facilitarem algunes més. Però si necessites un dispositiu urgent, vine a visitar-nos a la botiga que t’ajudarem en tot el que puguem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *