Notícies

5 errors que maltracten la bateria del teu iPhone

Posted On juliol 19, 2018 at 10:06 am by / 1 Comment

 

Un dels majors problemes dels telèfons intel·ligents actuals és la duració de la bateria: tot i que cada cop són més grans, es degraden ràpidament si les maltractem de manera constant. Avui a MyMac us ensenyem cinc errors que no has de cometre amb el teu iPhone per cuidar la seva bateria!

 

No apagar-lo mai

L’iPhone només pot carregar-se mentre està encés, i per això molt rarament l’apaguem, oi? Això fa que el mòbil estigui en un estat d’estrès permanent, amb la qual cosa et recomanem que l’apaguis, com a mínim, un cop a la setmana. Si el carregues a la nit, fes-ho abans, i una vegada que estigui al 100%, deixa’l descansar unes hores.

 

Sotmetre-ho a temperatures extremes

Perquè els components interns funcionin adequadament en els dispositius iPhone, la temperatura ha d’oscil·lar entre els 0ºC i els 35ºC.

Si ho deixem al sol en un dia molt calorós, el més segur és que aparegui un missatge en pantalla que et demanarà que el mantinguis en un lloc més fresc, impedint-lo servir fins que no es refredi.

 

Utilitzar massa la càrrega sense fil

Els iPhone 8 i X ja tenen la tecnologia de càrrega per inducció, però per molt pràctic que pugui semblar no tot són avantatges: un carregador sense fils deteriorarà la bateria de l’iPhone molt abans que un tradicional. Durant la càrrega no hi ha cap “descans” per al mòbil i deixar-ho tota la nit sobre una base d’aquest tipus no és el més aconsellable.

 

Utilitza carregadors vells i deteriorats

Utilitzar carregadors danyats o que no compleixen amb les especificacions aconsellades pel fabricant és més perillós del que pot semblar. A més de ser els possibles causants d’un incendi, poden manar càrrega negativa que podria danyar la bateria de l’iPhone.

 

Utilitzar carregadors o cables barats

Moltes vegades utilitzem cables i carregadors barats que semblen ser de confiança, robustos, quan el més probable és que acabin danyant la bateria del nostre iPhone.

El millor és sempre comprar carregadors i cables del mateix fabricant o, si més no, de marques que tinguin garanties com el segell MFI (Made For iPhone). El seu preu és una mica més alt, però en aquests casos el barat surt car.

One thought on “5 errors que maltracten la bateria del teu iPhone

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *