Notícies

Protegeix el teu iPhone – Part 1 de 2

Posted On febrer 13, 2018 at 7:00 am by / No Comments

Clarament comprar un iPhone per molts de nosaltres és una inversió important i per tant un dels nostres objectius és que el telèfon ens funcioni el màxim de temps possible i que estigui ben conservat. Per això avui et proporcionem una sèrie de mides que t’ajudaran a protegir el teu smartphone.

El primer pas a l’hora de comprar un telèfon és adquirir una bona funda i un protector de pantalla, aquests dos elements a més a més de protegir el teu dispositiu de caigudes i de cops també mantindran la seva estètica.

Evidentment no hi ha cap contrasenya infal·lible però és molt important que la de l’Apple ID tingui majúscules, minúscules i números.

A més a més de configurar el Touch ID o el Face ID és important tenir també un codi per a desbloquejar el teu iPhone. Saps per què? Aquest codi és la primera mida de seguretat del teu telèfon i et protegeix de la manipulació del teu entorn però també és la primera barrera per tenir la teva informació custodiada. Òbviament la segona barrera, el Touch ID o el Face ID, és igual d’important.

Activa la funció busca el meu iPhone, tinguis on tinguis el teu dispositiu amb aquesta funcionalitat, sempre que el teu telèfon estigui encès, el trobaràs! A més a més amb el busca el meu iPhone podràs bloquejar i eliminar la teva informació personal i així tenir-la protegida.

És molt important que facis una còpia de seguretat del teu telèfon, ja sigui per iTunes o per iCloud, així la teva informació sempre estarà ben guardada.

Aquest són alguns dels nostres consells, al post de la pròxima setmana en trobaràs més i si no quan vinguis a la botiga a comprar el teu iPhone te’ls donarem encantats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *